Jsme vzdělávací akademie nejen pro kadeřníky.
the ~ academy, Havanská 11, Praha 7
Dominika +420 777 300 591 | dominika@myone.cz | dotazy ke školení a vzdělávání
Barbora +420 737 152 528 | theacademy@myone.cz | změny rezervací & faktury a finance
recepce the ~ academy +420 725 856 125 | recepce@myone.cz
Zobrazit kurzy
online LEVEL UP

online LEVEL UP

Na online stáž LEVEL UP Vás může přihlásit pouze obchodní zástupce. V případě, že máte o školení zájem, prosím, kontaktujte obchodního zástupce z Vašeho kraje. Kontakt na něj najdete na konci textu.

 

Přemýšlíš často nad tím, co ještě nabídnout svým klientům nad rámec barvení a střihu? Jakou službou vyplnit krátký čas mezi klienty? Nebo třeba čím nejlépe získat nové klienty? Sestavili jsme pro Tebe jedinečnou stáž, která je od rána do večera nabitá unikátními službami spojené s luxusními značkami John Paul Mitchell Systems, které lusknutím prstu obohatí nabídku tvým klientům! Školení LEVEL UP jsme rozdělili na čtyři segmenty.

 

DOKONALÁ A DLOUHOTRVAJÍCÍ FOUKANÁ & NEURO

Jak v krátkém čase udělat perfektní foukanou, která rázem změní vzhled klientky? Které základní body a produkty potřebuje tvá zákaznice znát a mít, aby si tuhle perfektní foukačku vytvořila sama doma? A jak jí naopak nabídnout, aby tuto službu využívala v tvém salonu pravidelně? Aleš Jurnykl Ti představí přednosti a výhody značky NEURO™ a poví Ti, jak kombinace produktů a nástrojů během krátké chvíle zajistí dokonalou a dlouhotrvající foukanou!

 

REKONSTRUKCE VLASOVÉHO VLÁKNA & Awapuhi Wild Ginger®

Ozdravná rekonstrukce vlasového vlákna bývá zdlouhavý proces pro každou klientku. Aleš Jurnykl Ti ale ukáže, jak spolu s Awapuhi Wild Ginger® můžeš ušít každé klientce na míru unikátní ozdravnou kúru a rekonstrukční treatmant. Díky správnému postupu a kvalitním produktům uvidí klientka změnu v kvalitě vlasového vlákna již za jedno sezení! Nauč své klienty o své vlasy pečovat pravidelně a zbav je poškozených vlasů! Ukaž jim, že starost o zdraví vlasového vlákna je skvěle investovaný čas i peníze!

  

PÉČE A OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY & Tea Tree

S problematikou vlasové pokožky se setká téměř každý klient alespoň jednou za svůj život. Jak takovým klientkám pomoci? Školení Ti pro tyto případy poskytne spoustu nových informací, díky kterým můžeš ve svém salonu nabídnout unikátní službu v podobě péče a čištění vlasové pokožky. Seznámíš se s produkty Tea Tree a podíváš se na techniky stimulačních masáží, díky kterým se aktivuje metabolismus kůže a klientkám tak zaručíš čistou pokožku a vlasy plné hydratace a vitality.

 

Po školení získáš univerzální dárkové poukazy na každé téma, které jednoduše můžeš ve svém salonu nabízet jako ideální dárek nebo pozvánku pro nové klienty! Každý segment obsahuje teorii a demo. Díky tomu budeš mít možnost skutečně intenzivně poznat, jak skvěle a efektivně fungují produkty a jak jednoduše za malý náklad nabídnout nadstandartní službu, která bude bavit každého klienta!

 

JAK BUDE STÁŽ PROBÍHAT?
 
Prosím, stáhněte aplikaci ZOOM do vašeho počítače: https://zoom.us/
 
Video návod ke stažení ZOOMu najdete zde: https://bit.ly/3pcOWAk Následně se zaregistrujte a ujistěte se, že Vám funguje audio i video. 
 
Prosím, aplikaci vyzkoušejte a zprovozněte ideálně několik dní před začátkem stáže, abychom se v den školení nemuseli zdržovat a stáž mohla proběhnout bez problémů. 
 
V den školení Vám pár minut před začátkem do emailu zašleme odkaz, jehož kliknutím se připojíte ke sdílené konferenci. Ujistěte se prosím, že budete v klidném, nehlučném prostředí. Školení začne v 09:00, bude probíhat standartně, jako v akademii, včetně krátkých přestávek a hodinové pauzy na oběd. Na školení si prosím připravte papíry a tužku na poznámky. 
 
 

ČASOVÝ PLÁN

Začátek stáže I 09:00 

Konec stáže I 13:00

   

INFORMACE

Během následujících pár dní po skončení školení Vám bude na Váš email zaslán certifikát o účasti ve formě PDF. (Certifikát lze získat pouze po kompletním absolvování celé stáže, v plném časovém rozsahu).

 

 

Je školení obsazené? Napiš nám, že máš o online LEVEL UP zájem a my ti dáme vědět hned, jak bude nový termín online!

 

Distribuce značek John Paul Mitchell Systems je regulována obchodní politikou distributora. Více informací u obchodních zástupců. 

 

KONTAKT NA OBCHODNÍ ZÁSTUPCE: https://www.paulmitchell.cz/pro-kaderniky/seznamte-se/

Začátek Konec Lokalita Kapacita zaplněná/celková Cena
Vaše registrace se zpracovává

loading...