Jsme vzdělávací akademie nejen pro kadeřníky.
the ~ academy, Havanská 11, Praha 7
Dominika +420 777 300 591 | dominika@myone.cz | dotazy ke školení a vzdělávání
Barbora +420 737 152 528 | theacademy@myone.cz | změny rezervací & faktury a finance
recepce the ~ academy +420 725 856 125 | recepce@myone.cz
Zobrazit kurzy
meet oolaboo

meet oolaboo

Prezentace meet oolaboo je pro všechny kadeřníky, kteří se chtějí nezávisle dozvědět více informací o značce oolaboo.

 

Slyšíš o oolaboo kudy chodíš a zajímá Tě víc? Přidej se k nám na online prezentaci meet oolaboo, kterou Tě provedou technoložky značky Klára Doležalová nebo Martina Miklošková. Oolaboo není jen barva a produkt. Je to filosofie a životní styl s důrazem na prostředí kolem nás a ultimátní funkčnost. Hledáš barvící a produktový systém, který je před Tebou o krok napřed? Který bude nejen odpovídat Tvým nárokům na kvalitu, ale bude dále rozvíjet Tvé kreativní schopnosti a poskytne Tvým klientům dlouhotrvající a hloubkovou péči na míru? Zamýšlíš do svého salonu pořídit něco nadstandardního, co je na stejně vysoké úrovni jako tvá práce? Zajímají tě produkty s unikátním složením a kvalitou?

 

Přijď si poslechnout příběh o tom, jak oolaboo funguje a v čem je zásadní nejen pro kadeřnickou práci! Prezentace meet oolabo Ti odtajní čím vším značka disponuje, proč je práce s ní jednoduchá ve všech směrech, jaký servis v rámci vzdělávání kadeřníkovi poskytuje a jak se značkou odstartovat svůj kadeřnický život!

 

I am oolaboo, are you oolaboo too?

 

INFORMACE

 

JAK BUDE PREZENTACE PROBÍHAT?
 
Prosím, stáhněte aplikaci ZOOM do vašeho počítače: https://zoom.us/
 
Video návod ke stažení ZOOMu najdete zde: https://bit.ly/3pcOWAk Následně se zaregistrujte a ujistěte se, že Vám funguje audio i video. 
 
Prosím, aplikaci ZOOM vyzkoušejte a zprovozněte ideálně nokolik dní před termínem. Prosím, ujistěte se, že Vám v den prezentace bude připojení, zvuk i obraz fungovat. 
 
V den prezentace Vám pár minut před začátkem do emailu zašleme odkaz, jehož kliknutím se připojíte ke sdílené konferenci. Ujistěte se prosím, že budete v klidném, nehlučném prostředí. Prezentace začne v 19:00 a bude probíhat zhruba 30 minut. Na závěr bude prostor na dotazy. 
 
 

ČASOVÝ PLÁN

 

Začátek prezentace I 19:00

Konec prezentace I 19:30 

Prostor na dotazy I 19:30 - 20:00

 

Pro další informace o značce oolaboo a práci s ní neváhejte kontaktovat obchodní zástupkyni Radku Martanovou +420 775 305 932 I radka.m@myone.cz

 

oolaboo

linking inner & outer beauty

www.oolaboo.cz

 

Začátek Konec Lokalita Kapacita zaplněná/celková Cena
Vaše registrace se zpracovává

loading...