Jsme vzdělávací akademie nejen pro kadeřníky.
the ~ academy, Havanská 11, Praha 7
Dominika +420 777 300 591 | dominika@myone.cz | dotazy ke školení a vzdělávání
Barbora +420 737 152 528 | theacademy@myone.cz | změny rezervací & faktury a finance
recepce the ~ academy +420 725 856 125 | recepce@myone.cz
Zobrazit kurzy
online TEST THE BEST

online TEST THE BEST

Na online stáž TEST THE BEST Vás může přihlásit pouze obchodní zástupce. V případě, že máte o školení zájem, prosím, kontaktujte obchodního zástupce z Vašeho kraje. Kontakt na něj najdete na konci textu.

 

Vyzkoušet si všechny ty lahvičky a důkladně si je osahat je důležité! Konečně se dozvíš, které barevné označení řad je určeno pro objem, které na uhlazení nebo třeba jaký styling Ti ulehčí Tvé foukačky! Chceš mít konečně pořádek a jasno v použití správných produktů? Zajímají Tě žhavé novinky? Nebo bys jen chtěl/a na zkoušku zažít, jak báječná je práce se značkou Paul Mitchell®? Tak právě pro Tebe je určen koncept TEST THE BEST! Na stáži si zopakuješ stěžejní pojmy, které jsou důležité pro diagnózu vlasů, získáš rychlé a efektivní techniky foukané, která je velmi důležitá pro správné fungování všeho, co do vlasu dáš. Projdeš si základní rozdělení jednotlivých řad a díky tomu získáš okamžitou jistotu ve své profesi a absolutní důvěru svých klientů. Den nabitý informacemi, které o produktech v katalogu nenajdeš, o správném prodeji a konzultacích. Odneseš si hned několik tipů na zajímavé produktové koktejly a vychytávky! Renáta Tomková je velký fanda všeho, co patří na vlasy a je připravená Tě znalostně posunout až ke hvězdám!

 

JAK BUDE STÁŽ PROBÍHAT?
 
Prosím, stáhněte aplikaci ZOOM do vašeho počítače: https://zoom.us/
 
Video návod ke stažení ZOOMu najdete zde: https://bit.ly/3pcOWAk Následně se zaregistrujte a ujistěte se, že Vám funguje audio i video. 
 
Prosím, aplikaci vyzkoušejte a zprovozněte ideálně nokolik dní před začátkem stáže, abychom se v den školení nemuseli zdržovat a stáž mohla proběhnout bez problémů. 
 
V den školením Vám pár minut před začátkem do emailu zašleme odkaz, jehož kliknutím se připojíte ke sdílené konferenci. Ujistěte se prosím, že budete v klidném, nehlučném prostředí. Školení začne v 16:00, bude probíhat standartně, jako v akademii, včetně krátkých přestávek. Na školení si prosím připravte papíry a tužku na poznámky.
 
 

ČASOVÝ PLÁN

Začátek školení I 10:00

Konec školení I 13:00 

 

INFORMACE

Během následujících pár dní po skončení školení Vám bude na Váš email zaslán certifikát o účasti ve formě PDF. 

 

KONTAKT NA OBCHODNÍ ZÁSTUPCE: https://www.paulmitchell.cz/pro-kaderniky/seznamte-se/

Začátek Konec Lokalita Kapacita zaplněná/celková Cena
Vaše registrace se zpracovává

loading...