Jsme vzdělávací akademie nejen pro kadeřníky.
the ~ academy, Havanská 11, Praha 7
Dominika +420 777 300 591 | dominika@myone.cz | dotazy ke školení a vzdělávání
Barbora +420 737 152 528 | theacademy@myone.cz | změny rezervací & faktury a finance
recepce the ~ academy +420 725 856 125 | recepce@myone.cz
Zobrazit kurzy
LEVEL UP

LEVEL UP

 

Přemýšlíš často nad tím, co ještě nabídnout svým klientům nad rámec barvení a střihu? Jakou službou vyplnit krátký čas mezi klienty? Nebo třeba čím nejlépe získat nové klienty? Sestavili jsme pro Tebe jedinečnou stáž, která je od rána do večera nabitá unikátními službami, které lusknutím prstu obohatí nabídku tvým klientům!


REKONSTRUKCE VLASOVÉHO VLÁKNA & Awapuhi Wild Ginger®


Ozdravná rekonstrukce vlasového vlákna bývá zdlouhavý proces pro každou klientku. Technologové Paul Mitchell® Ti ale ukáží, jak spolu s Awapuhi Wild Ginger® můžeš ušít každé klientce na míru unikátní ozdravnou kúru a rekonstrukční treatmant. Díky správnému postupu a kvalitním produktům uvidí klientka změnu v kvalitě vlasového vlákna již za jedno sezení! Nauč své klienty o své vlasy pečovat pravidelně a zbav je poškozených vlasů! Ukaž jim, že starost o zdraví vlasového vlákna je skvěle investovaný čas i peníze!

 

HLOUBKOVÁ HYDRATACE & Awapuhi Wild Ginger®


S dehydratací vlasového vlákna se potýká téměř každá klientka. Během jednoho sezení a unikátním produktům jim můžeš ukázat, co všechno správná hydratace dokáže! Hydratriplex díky relaxačním rituálům s každým dotekem uvolňuje do vlasů a dodá jim potřebné živiny a vlhkost. Technologové Paul Mitchell® Tě naučí uvolňující masáže hlavy a vlasové pokožky. Poskytni jim zážitek plný relaxačních rituálů a hloubkové hydratační výživy, díky kterému klientce během krátké chvíle zajistíte viditelně zdravější a lesklejší vlasy!

 

 

PÉČE A OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY & Tea Tree


S problematikou vlasové pokožky se setká téměř každý klient alespoň jednou za svůj život. Jak takovým klientkám pomoci? Školení Ti pro tyto případy poskytne spoustu nových informací, díky kterým můžeš ve svém salonu nabídnout unikátní službu v podobě péče a čištění vlasové pokožky. Seznámíš se s produkty Tea Tree a naučíš se techniky stimulačních masáží, díky kterým se aktivuje metabolismus kůže a klientkám tak zaručíš čistou pokožku a vlasy plné hydratace a vitality.


Každý segment obsahuje teorii a workshop. Díky tomu budeš mít možnost intenzivně poznat, jak efektivně fungují produkty a jak jednoduše za malý náklad nabídnout nadstandartní službu, která bude bavit každého klienta!

 

 

ČASOVÝ PLÁN

Začátek stáže I 10:00 

Konec stáže I 19:00

 

 

CO S SEBOU?

fén, kartáče, pinety, hřebeny na česání a rozčesávání

 

KUDY K NÁM?

Jana Zajíce 26, Praha 7, 170 00 (vchod z ulice Havanská)

Tramvajová zastávka LETENSKÉ NÁMĚSTÍ.

theacademy@myone.cz

recepce +420 725 856 125

 

INFORMACE

Modelky / cvičné hlavy na workshop jsou zajištěny z naší strany. Na stáži pro vás bude připraveno malé občerstvení. Na konci školení získáte certifikát o účasti. (Certifikát je možné získať iba po kompletnom absolvovaní celej stáže, v plnom časovom rozsahu).

 

Je školení obsazené? Napiš nám, že máš o LEVEL UP zájem a my ti dáme vědět hned, jak bude nový termín online!

 

V případě nepříznivé pandemické situace bude školení LEVEL UP probíhat online. 

 

Distribuce značek John Paul Mitchell Systems je regulována obchodní politikou distributora. Více informací u obchodních zástupců. 

KONTAKT: https://www.paulmitchell.cz/pro-kaderniky/seznamte-se/

Začátek Konec Lokalita Kapacita zaplněná/celková Cena

14.10.2024

10:00

14.10.2024

19:00
Jana Zajíce 26, Praha 7, 170 00,CZ 0/12 3490 Kč
Rezervovat
Vaše registrace se zpracovává

loading...