Jsme vzdělávací akademie nejen pro kadeřníky.
the ~ academy, Havanská 11, Praha 7
Dominika +420 777 300 591 | dominika@myone.cz | dotazy ke školení a vzdělávání
Barbora +420 737 152 528 | theacademy@myone.cz | změny rezervací & faktury a finance
recepce the ~ academy +420 725 856 125 | recepce@myone.cz
Zobrazit kurzy
online NEUMA

online NEUMA

Udržitelnost, zdravá společnost, životní prostředí a ekologie. Jsou Tvé klientky fanouškem tohoto tématu? Tak právě pro Tebe je produktové školení NEUMA to pravé, ořechové! Neuma Specialist Klára Doležalová Tě na stáži perfektně naučí pochopit filosofii této rostlinné vlasové kosmetiky. Víš, že NEUMA pro výrobu využívá pouze čistou energii? Značka je veganská, omezuje obaly, zvyšuje používání recyklovaného odpadu a také třeba používá materiály, které jsou dále recyklovatelné a vhodné pro opětovné použití. Na stáži získáš informace o rozdílnosti jednotlivých řad, vlastnosti produktů a jak zvolit správný produkt na konkrétní typ vlasů.

 

 

JAK BUDE STÁŽ PROBÍHAT?


Prosím, stáhněte aplikaci ZOOM do vašeho počítače: https://zoom.us/

Video návod ke stažení ZOOMu najdete zde: https://bit.ly/3pcOWAk Následně se zaregistrujte a ujistěte se, že Vám funguje audio i video.

Prosím, aplikaci vyzkoušejte a zprovozněte ideálně několik dní před začátkem stáže, abychom se v den školení nemuseli zdržovat a stáž mohla proběhnout bez problémů.

V den školení Vám pár minut před začátkem do emailu zašleme odkaz, jehož kliknutím se připojíte ke sdílené konferenci. Ujistěte se prosím, že budete v klidném, nehlučném prostředí. Školení začne v 09:00, bude probíhat standartně, jako v akademii, včetně krátkých přestávek. Na školení si prosím připravte papíry a tužku na poznámky.


ČASOVÝ PLÁN

 

Začátek stáže I 09:00

Konec stáže I 13:00

 

 

INFORMACE

 

Během následujících pár dní po skončení školení Vám bude na Váš email zaslán certifikát o účasti ve formě PDF. (Certifikát lze získat pouze po kompletním absolvování celé stáže, v plném časovém rozsahu).


Je školení obsazené? Napiš nám, že máš o online NEUMA zájem a my ti dáme vědět hned, jak bude nový termín online!

 

Distribuce značky NEUMA je regulována obchodní politikou distributora. Více informací u obchodních zástupců.

 

KONTAKT NA OBCHODNÍ ZÁSTUPCE: https://neuma.cz/kontakty/

Začátek Konec Lokalita Kapacita zaplněná/celková Cena
Vaše registrace se zpracovává

loading...