Jsme vzdělávací akademie nejen pro kadeřníky.
the ~ academy, Havanská 11, Praha 7
Dominika +420 777 300 591 | dominika@myone.cz | dotazy ke školení a vzdělávání
Barbora +420 737 152 528 | theacademy@myone.cz | změny rezervací & faktury a finance
recepce the ~ academy +420 725 856 125 | recepce@myone.cz
Zobrazit kurzy
DIRECT PIGMENTS

DIRECT PIGMENTS

Unikátní stáž DIRECT PIGMENTS pod vedením special coloristky Mary Malinovské je dvoudenní školité nabité barvami od A do Z! Stáž je zaměřená na veškeré informace a práci s přímými pigmenty. Jaké jsou typy barev a jak se rozdělují? Co jsou vlastně přímé pigmenty? Podíváš se na jejich klasifikaci a principy, naučíš se, jak poznat jejich kvalitu a vlastnosti — jsou dostatečně nebo málo pigmentované? Jaká bude jejich výdrž a do jakého odstínu se budou vymývat?

 

Školení Tě naučí docílit toho nejlepšího barevného výsledku od úplného základu. Podíváš se, jak si efektivně připravit správný barevný podklad a jak vlastně takový ideální základ pro barvení s přímými pigmenty vypadá. Zároveň si ale ukážete, jak naopak pracovat s případným nedokonalým podkladem. Správný základ ale není jenom o zesvětlení! Na stáži se naučíš udělat neutralizaci zásaditého prostředí — nastavit vlas jako ideální schránku pro přímý pigment.

 

Jak správně kombinovat barvy, jak je podkládat a proč je v tomto extra důležitá čistota práce? Školení DIRECT PIGMENTS Tě naučí přemýšlet a fungovat s barevným vlasem i po návštěvě klienta v tvém salonu — jak postupovat, aby barva byla hezká i po několika měsících nošení, aby se nevymývala do nežádoucích odlesků a aby se s ní komfortně dalo pracovat i nadále? Získáš informace, které tvoje klienty naučí správné péče o vlasy barvené přímým pigmentem, které produkty jsou ideální a které naopak na takový vlas nesmí nikdy přijít.

 

Color specialist Mary je barvící odborník, její dechberoucí práce můžeš shlédnout na instagramu @mary.colortrip — na stáži Ti předá maximum informací, které dokonale probarví celý Tvůj salon!

 

Školení DIRECT PIGMENTS je podmíněno stáží COLOR BASIC. Před rezervací se prosím ujistěte, že jste již absolvovali školení COLOR BASIC. 

 

 

ČASOVÝ PLÁN (pro oba dva dny stejný)

Začátek stáže I 10:00

Konec stáže I 19:00

 

 

CO S SEBOU?

fén, kartáče a pinety, špičku a hřebeny

 

KUDY K NÁM?

Jana Zajíce 26, Praha 7, 170 00 (vchod z ulice Havanská)

Tramvajová zastávka LETENSKÉ NÁMĚSTÍ.

theacademy@myone.cz

recepce +420 725 856 125

 

INFORMACE

Modelky / cvičné hlavy na workshop jsou zajištěny z naší strany. Na stáži pro vás bude připraveno malé občerstvení. Oběd je součástí ceny školení. Na konci školení získáte certifikát o účasti. (Certifikát je možné získať iba po kompletnom absolvovaní celej stáže, v plnom časovom rozsahu).

 

Je školení obsazené? Napiš nám, že máš o DIRECT PIGMENTS zájem a my ti dáme vědět hned, jak bude nový termín online!

 

Začátek Konec Lokalita Kapacita zaplněná/celková Cena
Vaše registrace se zpracovává

loading...