Jsme vzdělávací akademie nejen pro kadeřníky.
the ~ academy, Havanská 11, Praha 7
Dominika +420 777 300 591 | dominika@myone.cz | dotazy ke školení a vzdělávání
Barbora +420 737 152 528 | theacademy@myone.cz | změny rezervací & faktury a finance
recepce the ~ academy +420 725 856 125 | recepce@myone.cz
Zobrazit kurzy
HARDCORE CUTTING Bratislava

HARDCORE CUTTING Bratislava

Od školenia CORE CUTTING ubehol potrebný čas a ty už máš v princípoch strihu absolútnu istotu. Dokonale ovládaš uhly, ktoré Ti v rámci strihu pomôžu napríklad k objemu alebo ho naopak vieš skrotiť! Vieš, že dokonale sekciezaistia precízny výsledok a proste presne vieš, ako zostaviť ideálny strih krok po kroku pre daný typ tváre klientky. Čo sa tak posunúť zase o krok vyššie? Školenie HARDCORE CUTTING je zamerané na náročnejšie techniky strihu. Naučíš sa, ako pristupovať ku komplikovanejším textúram a štruktúram vlasov. Sofistikovanejšie rozdelenie sekcií, precízne strihanie mikáda, graduácie alebo čo všetko obnáša krátky dámsky strih. Príď sa stať skutočným profesionálom. Ponúkni svojím klientom nadštandardný prístup a strih, ktoešte nemali! Skutočným strihovým umením Ťa prevedie Cutting Expert Nina Krajčo s Martinou Mikloškovou

 

Školenie HARDCORE CUTTING je podmienené absolvovaním stáže CORE CUTTING. Pred prihlásením sa prosím uistite, že ste sa školenia CORE CUTTING zúčastnili minimálne 6 mesiacov pred prihlásením na túto stáž.

 

 

ČASOVÝ PLÁN (pre oba dní rovnaký)

Začiatok stáže I 10:00

Obedná prestávka I 14:00 - 15:00

Koniec stáže I 19:00

 

ČO SO SEBOU?

nožnice, fén, kefy, pinety, špičku a hrebene

 

AKO K NÁM? 

Trenčianska 56/D 821 09 Bratislava

Električková zastávka MLIEKÁRENSKÁ

theacademy@myone.cz

Dominika +420 777 300 591 



INFORMACIE

Modelky/cvičné hlavy na workshop sú zabezpečené z našej strany. Na školení pre Vás zaistíme malé občerstvenie. Na konci školenia získate certifikát o účasti. (Certifikát je možné získať iba po kompletnom absolvovaní celej stáže, v plnom časovom rozsahu).

 

Začátek Konec Lokalita Kapacita zaplněná/celková Cena
Vaše registrace se zpracovává

loading...