Jsme vzdělávací akademie nejen pro kadeřníky.
the ~ academy, Havanská 11, Praha 7
Dominika +420 777 300 591 | dominika@myone.cz | dotazy ke školení a vzdělávání
Barbora +420 737 152 528 | theacademy@myone.cz | změny rezervací & faktury a finance
recepce the ~ academy +420 725 856 125 | recepce@myone.cz
Zobrazit kurzy
HAIR SETTER x Carola de Deugd

HAIR SETTER x Carola de Deugd

Kudrnaté vlasy jsou strašákem pro mnoho kadeřníků. Limitovaná edice stáže HAIR SETTER Ti poskytne návody na práci s kudrnatými vlasy, díky kterým si vlnité textury zamiluješ! Exkluzivní host — hlavní technolog oolaboo Carola de Deugd spolu s technoložkami Klárou, Martinou a Dianou pro Tebe mají připravené dvoudenní školení nabité informacemi, které Ti v oblasti vlnitých vlasů zase dají větší komfort a jistotu. Přístup ke kudrnatým vlasům se od klasických vlasů totiž zásadně liší! Školitelky tak vybraly několik různých technik úpravy, stylingu, produktových kombinací a barvících technik, které jsou pro kadeřníka jednoduché, pro vlnitou klientku snadno uchopitelné a dohromady perfektně funkční. 

 

První den Ti Carola de Deugd představí spoustu produktů pro kudrnaté vlasy a vlasové koktejly, které lze namíchat na míru pro všechny vlasové spirály a lokny. Následně si ukážete několik efektivních technik foukání a stylingu pro vlnité vlasy, které Ti prozradí, jak o tyto textury správně pečovat. Na modelkách si je odpoledne spolu s těmi zázračnými lahvičkami vyzkoušíš! Druhý den Tě čeká workshop plný barev, zesvětlení a ideálních barvících technik na kudrnaté vlasy. Podíváš se na novinky, které pro Tebe připravily školitelky Klára s Martinou a Dianou a na trendy, které ze světa přivezla technoložka Carola. Zkrátka s týmem oolaboo strávíš dva dny, které Ti zase pomůžou o krok z komfortní zóny, za kterou všechno začíná! 

 

I am oolaboo, are you oolaboo too?

 

 

ČASOVÝ PLÁN (časy jsou pro oba dny orientační)

 

1. den

Začátek stáže I 09:00 

Polední pauza I 13:30 - 14:30

Konec stáže I 18:00

společná večeře od 20:00 (Peperoncino, Letohradská 34, Praha 7)

 

 

2. den

Začátek stáže I 9:00 

Polední pauza I 12:00 - 13:30

Konec stáže I 19:00

 

 

CO S SEBOU?

fén, kartáče, špičku, pinety, hřebeny 

 

KUDY K NÁM?

Jana Zajíce 26, Praha 7, 170 00 (vchod z ulice Havanská)

Tramvajová zastávka LETENSKÉ NÁMĚSTÍ.

theacademy@myone.cz

recepce +420 725 856 125

  

INFORMACE

V rámci stáže jsou cvičné hlavy a modelky které jsou zajištěny z naší strany. Na stáži pro vás bude připraveno malé občerstvení. Na konci školení získáte certifikát o účasti. (Certifikát lze získat pouze po kompletním absolvování celé stáže, v plném časovém rozsahu). 

 

 

Pro další informace o značce oolaboo a práci s ní neváhejte kontaktovat obchodní zástupkyni Radku Martanovou +420 775 305 932 I radka.m@myone.cz

 

oolaboo

linking inner & outer beauty

www.oolaboo.cz

Začátek Konec Lokalita Kapacita zaplněná/celková Cena
Vaše registrace se zpracovává

loading...